0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Ülés Borító + Öv Fedezni Post Tornaterem, Fuss, Crossfit, Jóga, Boksz, Spin, MMA, valamint Kisállat Védelem Vízálló Neoprén, valamint Sweatproof egy Univerzális Autó Teherautó Ülés Illik 22X59 (Terepmintás)

Ülés Borító + Öv Fedezni Post Tornaterem, Fuss, Crossfit, Jóga, Boksz, Spin, MMA, valamint Kisállat Védelem Vízálló Neoprén, valamint

HUF 4453.65
Készleten

Elérhetőség

♠ NEM KELL VÁLTOZTATNI AZ ING MINDEN ALKALOMMAL, amikor BEFEJEZI a KÉPZÉS NEM KELL, HOGY TELÍTETT A autóülések IZZAD & BAKTÉRIUMOK – Őr a helyüket a verejték, foltok, kiömlik, pet szőr, szőr, s csorogni a nyála. ♠ VÍZÁLLÓ/SWEATPROOF – a törölközőt egyszerűen szar a verejték & baktériumok, folyamatosan ki kell mosni.Sportoló Gyújtotta ülés védő ultra vékony, puha, mégis rendkívül tartós. ♠ UNIVERSAL DESIGN – A 22"X59" üléshuzatok illeszkedjen a legtöbb TEREPJÁRÓ, autók, teherautók, illetve a teherautó.Tekerje fel, a fejtámla, a csat heveder, ha szükséges, vagy le! ♠ SLIDEPROOF & NON-SLIP – Sportoló Gyújtotta meg üléshuzatok borítja csúszásmentes cápabőr-hornyok felszerelt csatos szíjak ki dia bizonyíték védelem. ♠ ♠ A KÖZEPESEN SÖTÉT KÁRPIT – Ez a modell nem ajánlott a belső fény.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked