0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
KIMISS Szelep Tavaszi Telepítés Eszköz, Szakmai LS Szelep Tavaszi Kompresszor Eszköz LS2 LS1 Stílus Szelep Tavaszi Telepítés Eszköz (Kék)

KIMISS Szelep Tavaszi Telepítés Eszköz, Szakmai LS Szelep Tavaszi Kompresszor Eszköz LS2 LS1 Stílus Szelep Tavaszi Telepítés Eszköz

HUF 11016.00
Készleten

Elérhetőség

【Hasznos eszköz】A szeleprugó könnyen telepíthető a kulcs, ami kényelmesebb. 【Könnyen telepíthető】A telepítési eszköz helyezi nyomás, a casting pedig könnyen telepíthető.Könnyen vegye ki, majd szerelje be a szelepet a tavasz, időt takarít meg, az erőfeszítés. 【Alkalmazandó tárgyak】 Ez a LS1/LS2 készlet alkalmas a bevitel, valamint a kipufogó szelepek, a hengerfej, a los angeles-i Székesegyház port. 【Könnyen használható】Csak csavarokat használunk, hogy cserélje ki a rocker kar, helyezze be a szabványos kapcsoló rúd vagy a térre vezető a villáskulcsot a bal vagy a jobb oldalon az eszközt, majd emelje le a borogatást rá. 【Vásároljon bizalommal】kínálunk, tiszta képeket a referencia, kérjük, ellenőrizze a méret, típus, forma, hogy győződjön meg arról, hogy a napirendi pont amire szükséged van.Állapot : 100% új.Elem Típus : szeleprugó kompresszor eszköz.Anyag : Alumínium ötvözet.Szín : Fekete + piros.Fit-bevitel, valamint a kipufogó szelepek La Székesegyház port hengerfej.Alkalmas LS2/LS1.

Az áru paraméterei

Condition:
100% brand new

Jobban tetszik neked