0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Karácsonyi Szarvas Profi Manikűr Vágás Eszközök - Chrome körömvágók körömvágók, Éles, Erős Trimmer Rozsdamentes Acél Férfiak, mind a Nők 1.3×2.2.

Karácsonyi Szarvas Profi Manikűr Vágás Eszközök - Chrome körömvágók körömvágók, Éles, Erős Trimmer Rozsdamentes Acél Férfiak, mind a

HUF 1078.65
Készleten

Elérhetőség

Az Anyag Leírása : Fém.Prémium Anyag : Ezek a köröm olló készülnek a kiváló minőségű, rendkívül tartós, fém, amely garantáltan állni az idő próbáját, légy elegáns, jóképű, aztán éles, nem rozsda vagy eltörhet.Ívelt Élek : Ez a köröm clipper célja, ívelt pengék szerint a természetes alakja a körmök, biztosítva a pontos, tiszta vágások, elkerülve a könnyezés.Ergonomikus az egyszerűen kezelhető, több bizalom, ha a vágás.Hordozható Kialakítás : A lengő körömreszelő lehet biztonságosan használni, mint egy szög, tisztább, valamint a csatolt lánc miatt könnyen hordozható.Tartsd kéznél tartani a köröm tiszta, rendezett.Vonatkozó Forgatókönyvek : Alkalmas családok, köröm szalonok, valamint a fiatal felnőttek, férfiak, nők, idősek, sportolók, stb. "➢【Anyag Leírása】 : Fém ➢【Prémium Anyag】 : Ezek a köröm olló készülnek a kiváló minőségű, rendkívül tartós, fém, amely garantáltan állni az idő próbáját, légy elegáns, jóképű, aztán éles, nem rozsda vagy eltörhet. ➢【Ívelt Élek】 : Ez a köröm clipper célja, ívelt pengék szerint a természetes alakja a körmök, biztosítva a pontos, tiszta vágások, elkerülve a könnyezés.Ergonomikus az egyszerűen kezelhető, több bizalom, ha a vágás. ➢【Hordozható kivitel】 : A lengő körömreszelő lehet biztonságosan használni, mint egy szög, tisztább, valamint a csatolt lánc miatt könnyen hordozható.Tartsd kéznél tartani a köröm tiszta, rendezett. ➢【Vonatkozó Forgatókönyvek】 : Alkalmas családok, köröm szalonok, valamint a fiatal felnőttek, férfiak, nők, idősek, sportolók, stb. ➢【Mosási Utasításokat】 : javasoljuk, hogy törölje le tiszta, rendszeresen.".

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked