0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Okuyonic Kerek Fej Knurling Csavar Csavar Menetes szárnyas Csavar Rögzítő Csavarok Lapos Recés Hüvelykujj Csavar, Erős Cutch Csavard a Csavart, 50Pcs az Ágy Rögzítő Alkatrészek(M5*8mm)

Okuyonic Kerek Fej Knurling Csavar Csavar Menetes szárnyas Csavar Rögzítő Csavarok Lapos Recés Hüvelykujj Csavar, Erős Cutch Csavard

HUF 6237.00
Készleten

Elérhetőség

A knurling csavar javítani alkatrészek, ipari, építőipari kötőelemek.A külső sík, egyenletes, anélkül, hogy sorja, magas minőségű kivitelezés, erős, tartós.Ez a lakás a recés hüvelykujj csavar standard fej, egységes erő, jó rögzítő hatás.A szál mély, a szál szép, tiszta, az erő még nem könnyen csúszik.Készült tiszta réz, ez nem könnyű, hogy a rozsda a párás környezetet, korrózióálló, de erős anti-oxidációs képessége.Szolgáltatás : 1. Készült tiszta réz, ez nem könnyű, hogy a rozsda a párás környezetet, korrózióálló, de erős anti-oxidációs képessége.2. A szál mély, a szál szép, tiszta, az erő még nem könnyen csúszik.3. A külső sík, egyenletes, anélkül, hogy sorja, magas minőségű kivitelezés, erős, tartós.4. Ez a lakás a recés hüvelykujj csavar standard fej, egységes erő, jó rögzítő hatás.5. A knurling csavar javítani alkatrészek, ipari, építőipari kötőelemek.Specifikáció : Elem Típus : Lapos Recés Hüvelykujj Csavar Anyaga : Tiszta Copper Head Átmérő : Kb. 11mm / 0.4 in Head Vastagsága : Kb. 8mm / 0.3 in Package Lista : 50 x Csavarokat.

Az áru paraméterei

Item Type:
Flat Knurled Thumb Screw
Material:
Pure Copper
Head Diameter:
Approx. 11mm / 0.4in
Head Thickness:
Approx. 8mm / 0.3in
Package List:
50 x Screws :

Jobban tetszik neked