0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Vezeték nélküli hajcsat,Auto hajsütővas USB Újratölthető Haj Hajcsavarók LCD Hőmérséklet Kijelző, Időzítő Beállítások,Curling Pálca Kerámia Hordó Gyors Fűtés a Hosszú Haj (Lila)

Vezeték nélküli hajcsat,Auto hajsütővas USB Újratölthető Haj Hajcsavarók LCD Hőmérséklet Kijelző, Időzítő Beállítások,Curling Pálca

HUF 5398.65
Készleten

Elérhetőség

【EGY KATTINTÁSSAL AUTOMATIKUS hajsütővas】A hajsütő vas automata fordított (bal/jobb) elforgatás funkció, állítható Hőmérséklet Beállítások,válassza ki a módot, amit akarsz, majd nyomja meg a gombot, várjon egy kicsit, hogy szép fürtök,egyszerű, kényelmes. 【HŐMÉRSÉKLET 390℉ & AUTOMATIKUS IDŐZÍTÉS】Szerint a különböző haj minősége, stílusok a digitális hőmérséklet-kijelző, kínál, könnyen állítható hőmérséklet beállításokat a 320℉ 390℉ minden hajszerkezet (Alacsony hőmérséklet a puha haj, vagy a festett hajat, a magasabb hőmérséklet a merev haj vagy természetes göndör haj) , valamint 4 időzítő beállítások (6-12 másodperc), majd válassza ki, hogy a fürtök kell balra vagy jobbra.testre szabható a kinézet válasszon hullámos, laza vagy szoros fürtök. 【BIZTONSÁGOS KERÁMIA TECHNOLÓGIA 】A kerámia haj roller fogad el egyedi kerámia bevonat megakadályozza a haj károsodását, közben a gyors fűtési folyamat, a hajsütővas.Szakmai kerámia technológia tartani a haj sima, fényes, nézd meg, vonzóbbá után curling. 【ANTI-LEFORRÁZOTT & ANTI-TANGLE】 A vezeték nélküli haj curling pálca fogad el a smart sensor chip,a forgó hajsütővas leáll, ha a haj ragadt véletlenül.Csak nyomja meg az ellenkező gombot, majd forgassa el az ellenkező irányba, hogy engedje el a hajad.Összehasonlítva a hagyományos haj hajsütő vas, a hajsütőt a smart hang emlékeztető funkció, míg a befejezés, a haja göndör, valamint a miénk a kettős szigetelés design védelme, az arca meg a keze egyre leforrázott. 【VEZETÉK nélküli DESIGN & HORDOZHATÓ】Vezeték nélküli auto hajcsat ( 7.8 cm hosszú, 2 cm széles), könnyen be egy hátizsákot, a preferált stílus eszköz az utazás. 1* Automatikus hajcsat. 1* Használati Útmutató. 1* Hálózati töltő kábel. 1* Töltés bázis.Digitális Hőmérséklet & 4 Időzítő Beállítása.390℉ magas hőmérsékletű 4 automata időzítő beállítás lehetővé teszi, hogy hozzon létre fürtök, s a hullámok laza vagy szoros, mint a partra a hullám, elegáns, göndör, romantikus fürtök klasszikus fürtök. (6/8/10/12s & 320℉ 390℉).

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked